La llista de desitjos (i bons propòsits) per al 2015


Els bancs del passeigFa dies que ja faig plans per fer les coses millor el 2015: la més que infringida llista de desitjos (i bons propòsits) per a cada any. Fa dies que penso que he de tornar a escriure en aquest blog i reflexionar més sobre alguns temes: trobar estones per pensar-hi i escriure. És una bona pràctica que, sovint, t’ajuda a endreçar les idees.

I avui precisament es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la tan esperada Llei de transparència que ha passat (si no m’erro) per tres legislatures i li hem donat més voltes que a un mitjó. Fa un temps que vaig decidir no llegir més versions ni més esmenes, però ara sí…

Finalment, la tenim aquí aprovada i a punt per entrar en vigor (s’han establert tres terminis per a l’entrada en vigor segons diferents aspectes: llegiu disposició final quarta). Ara és moment de llegir-la, estudiar-la, analitzar-la i preveure què hem de fer com a servidors públics i què podem fer (i hem de fer) com a ciutadans d’aquesta nostra terreta que és Catalunya.

LLEI 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern

Comencem a fer la llista de desitjos i bons propòsits (també en la regeneració democràtica que ens cal -i molt!-) i que l’any 2015 ens en porti com més millor. I aviat… un resum de la llei!

Bones festes i un feliç, profitós i saludable 2015!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s