Descobrint Google groups


Google Groups, curiosament, ofereix solucions antigues, dels inicis del nostre Internet: llistes de distribució, fòrums i grups de notícies. Personalment, em sona a finals dels 90, però continuo trobant-les necessàries per ordenar i poder recuperar informació que s’envia per correu electrònic sense necessitat de tenir-la desada en el nostre ordinador o en el nostre espai del correu que tinguem al núvol.

De fet, Google Groups és la continuació de Deja News, un servei que va néixer l’any 1995 quan molts ni sabíem què hi havia una cosa que es deia Internet que canviaria, de forma radical, les nostres vides. I és que hi ha serveis, per simples que semblin, que ens faciliten la vida.

Google Groups facilita els debats en línia asíncrons i ens permet organitzar-los de la manera que ens resulta més fàcil accedir-hi i parametritzar l’enviament de correus com millor ens sembli.

Google en ressalta:

– que tots els debats són en un sol lloc
– que ens podem expressar lliurement (i amb un editor de textos que ens permet fer coses que l’any 1995 ni somniàvem) :)
– “Les persones estimulen els debats” (obvi)
– La velocitat és important (disseny de la interfície molt usable i fàcil d’accedir-hi)

Hi trobarem grups públics, grups privats i els grups públics estan classificats en categories i regions per si volem localitzar algun grup que tracti temes que ens interessin.

En conclusió: una altra eina, marca Google (adquirida per), senzilla d’usar i molt, molt útil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s